Гунатерапия /гунафореза/

guna2Резонансната магнитофореза/гунафореза/ има множества преимущества:

  1. Всеки медикамент може да бъде приложен директно в областта,засегната от съответното заболяване или козметичен дефект.
  2. Притежава висок потенциал на проникване – до 30мм.
  3. Не оказва топлинни и електрически ефекти.
  4. Апаратът  за резонансна магнитофореза подпомага транскутанното въвеждане на медикаменти /GUNA MDs Medical devices/, чрез използването на специален гел.

Прилагането на активни GUNA MDs ампули с колаген директно в травмираната област или козметичен дефект,представлява важно преимущество,водещо до съкращаване на времето за лечение и по-бързото отшумяване на симптомите.

Мускулно-скелетни смущения, предизвикани от артит, остеоартрит, ишиасни болки, болки в шиен, гръден и поясен дял на гръбначния стълб, мекотъканни възпаления и други сега могат да бъдат лекувани, чрез съсредоточаване на терапевтичния ефект в засегнатите области. Локалното третиране на някои козметични дефекти, също е възможно,чрез използването на ампули колаген за мезотерапия –MD MATRIX  срещу намаляване на мастните натрупвания, целулита и изглаждане на портокаловата кожа и MD TISSUE , който подпомага хидратирането,освежаването и стягането на кожата,както и намалява появата на бръчки и други признаци на нейното остаряване.

Може би ще искате да узнаете повече и за ...